Top

Betalen en Verzenden

Betalen en verzenden van t-shirts bij TShirtActie.NL

U wilt veilig en gemakkelijk online winkelen. Daarom gebruiken wij iDEAL en PayPal, twee betaalsystemen die bekend staan om hun gemak en betrouwbaarheid.


Zo betaalt u met iDEAL:Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw bank, dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding.

U plaatst een bestelling bij TShirtActie.NL. Bij het afrekenen kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van uw gegevens en de bestelde producten, komt u in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vindt u bij uw bank.


Zo betaalt u met PayPal:PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem dat snel, veilig en gemakkelijk is. Uw betalingen zijn online te volgen en uw identiteit blijft onbekend omdat de verkoper uw privé-gegevens niet kan zien.
 
U moet zich eerst aanmelden voor een PayPal-account. Bij aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u alleen het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekening of creditcard.Verzenden van uw bestelling
  


Zodra uw betaling bij ons binnen is, proberen wij uw bestelling dezelfde werkdag te verzenden. Alle bestellingen van TShirtActie.NL worden verstuurd met PostNL.

Wij berekenen voor al onze artikelen GEEN verzendkosten.
Voor zendingen naar België betaalt u een bijdrage van € 2,95